lauantai 11. lokakuuta 2014

Vaalityö alkaa

Huikea, hämmentynyt, outo olotila. Äänikuningattarena startataan kevään 2015 eduskuntavaaleihin. Hienoja, vahvoja naisia on aiemmin ollut Kainuusta kansanedustajina, isot on saappaat täytettävinä.

Vaan työtä en ole koskaan pelännyt ja jälleen saan mahdollisuuden tavoitella unelmaani kansanedustajan työtä, siitä kuuluu iso Kiitos Vasemmiston jäsenille jotka minulle tämän mahdollisuuden antoivat.

Työ alkaa ihan perusteista, ennakko suunnitelmaa ei ollut, tapoihini ei kuulu nuolaista ennenkuin tipahtaa. Työ ja tasa-arvo ovat kuitenkin ne rakkaimmat isot teemat ja niiden alla mennään.

Tällä hetkellä kerään tukiryhmääni. Kaikkien apu tulee tarpeeseen tuolla kivikkoisella ja pitkällä matkalla kohti eduskuntaa. Jokaiselle löytyy varmasti jotain tekemistä.

Jos haluat mukaan matkalle nimeltä "Sari eduskuntaan 2015" ota yhteyttä vaikkapa sähköpostilla osoite sari.kyllonen73 miukumauku gmail.com


Äänestääkö vai eikö äänestää?

 Olen ollut aktiivinen henkilö oikeastaan niin kauan kuin jaksan muistaa, en ole koskaan kyennyt ummistamaan silmiäni havaitsemiltani epäkoh...