torstai 19. kesäkuuta 2014

Juhannuksena ladataan akkuja

Töiden jälkeen kävin kaupassa hankkimassa loppuviikon ja juhannuksen eväät, voin kyllä hyvällä omalla tunnolla sanoa ettei tarvinnut olla yksin kaupassa, oli sinne muutama muukin eksynyt :D .

Kylmää säätä on tänä vuonna luvannut siihen malliin, etten kovin paljoa grillattavaa varannut. Makkaroita kuitenkin sopivasti, mitä olisikaan juhannus ilman makkaraa.

Kun vihdoin pääsin kotiin, aloitin rivakkaan tahtiin siivoamisen kun olin ensin saanut pitsataikinan kohoamaan. Tehokkaasti kuurattu talo, ne muutamat ensimmäiset puhtaat matot mitä alkukesän aikana olen ehtinyt pestä lattialle ja avot mikä ihana tolun ja mäntysuovan tuoksu.

Samaan rivakkaan tahtiin saunan ja kylppärin pesu ja muutaman tunnin urakoinnin jälkeen sain nauttia puhtaasta talosta. Olikin aika siirtyä keittiöön, lempipaikkaani...

Tuloksena syntyi näin juhannuksen aloitukseksi omatekoinen pitsa. Kokeilin hiukan erilaista reseptiä ja tällä kertaa pohjan tein kokeeksi karkeilla jauhoilla, tomaattikastikkeesta hieman sipulisemman, muutoin perustäytteillä, palan painikkeeksi olin hakenut alkosta viiniä ja tähän sopi erinomaisesti pirskahteleva Gatao valkoviini, hyvää tuli.

                                                       Rentouttavaa Juhannusta :)





Äänestääkö vai eikö äänestää?

 Olen ollut aktiivinen henkilö oikeastaan niin kauan kuin jaksan muistaa, en ole koskaan kyennyt ummistamaan silmiäni havaitsemiltani epäkoh...