tiistai 20. tammikuuta 2015

10v sivistyslautakuntaa

Siittä se mun poliittinen ura alkoi,2005 sivistyslautakunnan varajäsenyydestä, monta kokousta tuli tuurattua varsinaista. Myöhemmin siirryin varsinaiseksi jäseneksi ja viimeiset neljä vuotta olin kaupunginhallituksen edustajana.

Monta mieleenpainuvaa hetkeä tuli koettua niin hyvässä kuin pahassa. Monta taistelua kyläkoulujen säilyttämisestä tuli läpikäytyä ja yhtä monta tappiota joutui nielemään.

Oli joukossa toki hyviäkin hetkiä, kuten se että selvityspyyntöni kuljeutusoppilaiden turvallisista nouto ja jättöpaikoista poiki reippaamman remontin sekä reiteissä että pysäkeissä. Useamman oppilaan kuljetusajat lyhenivät, kun niihin puututtiin ja tarkennuksia tehtiin aikojen suhteen.



Monta oli taistelua nuorisotiloista ja ne taistelut voitettiin, Nuorisotilat elävät ja voivat hyvin.
Museoista tehtiin maksuttomia. Kirjastopalveluita on saatu säilymään kohtuudella, ei kaikkia, osasta on ovet sulkeutuneet.

Pääsin mukaan kansalaisopistojen tapaamisiin, joiden kautta tuli monta uutta ihanaa tuttavuutta.

Kaiken kaikkiaan kulunut 10-kausi sivistyslautakunnassa oli erittäin antoisaa, nyt on haikea mieli ja aika muistella menneitä. Sivistyslautakunnan jätin omasta vapaasta tahdosta, on aika tehdä jotain muuta ja seuraavaksi uppoudun teatterin saloihin.

Mutta eihän sitä koskaan tiedä, vaikka jonain päivänä tekisin comebäckin

Äänestääkö vai eikö äänestää?

 Olen ollut aktiivinen henkilö oikeastaan niin kauan kuin jaksan muistaa, en ole koskaan kyennyt ummistamaan silmiäni havaitsemiltani epäkoh...